Novi problem za Crnu Goru pred Srbiju

Izvor: Vesti-online.com, 05.Okt.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problem za Crnu Goru pred Srbiju

Fudbalska reprezentacija Crne Gore biće oslabljena protiv Srbije u Ligi nacija jer je povredu na treningu doživeo vezista Levantea Nikola Vukčević.

Vukčević je povredio zglob i čeka ga pauza od tri nedelje, što znači da neće biti u sastavu za duel dve selekcije u Podgorici 11. oktobra.

To je novi udarac za selektora Ljubišu Tumbakovića jer je, kako prenose crnogorski mediji, gotovo sigurno da će iz istog razloga odsustvovati najveća imena Stevan Jovetić, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Stefan Savić i Marko Vešović.

Pored njih pod znakom pitanja je i fudbaler Partizana Marko Janković zbog povrede, ali postoje veće šanse da zaigra.

Posle dva kola C Lige nacija Crna Gora i Srbija imaju po četiri boda u grupi, Rumunija dva, dok je Litvanija bez ijednog.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Muke Ljubiše Tumbakovića: Povredio se i Vukčević

Izvor: MozzartSport.com, 05.Okt.2018

Fudbalska reprezentacija Crne Gore biće oslabljena protiv Srbije u Ligi nacija jer je povredu na treningu doživeo vezista Levantea Nikola Vukčević.  On je povredio zglob i čeka ga pauza od tri nedelje, što znači da neće biti u sastavu za duel dve selekcije u Podgorici 11. oktobra. To je novi...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.