Karadžić: Žalba poslata, moramo da pobedimo

Izvor: RTS, 15.Nov.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Karadžić: Žalba poslata, moramo da pobedimo

Fudbalski savez Srbije uputio je žalbu Uefi na odluku o oduzimanju tri boda srpskoj reprezentaciji. Bez obzira na sve, pobeda protiv Danske u Beogradu je imperativ, rekao je Tomislav Karadžić.

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić rekao je da je poslata žalba Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA) na kaznu od minus tri boda zbog prekida utakmice sa Albanijom, ali i da je zbog svega pobeda protiv Danske imperativ.

"Protiv Jermenije smo osvojili >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bod, ali uveren sam da će ta selekcija kad bude kompletna mnogima pomrsiti račune. Posle toga je došla utakmica sa Albanijom, situacija koja je diktirana iznutra i spolja, i to je bio veliki problem. Žalba će sa završetkom ovog dana biti upućena višem organu Uefe, pokušaćemo da oborimo odluku koja je doneta i dođemo do boljeg rešenja", izjavio je Karadžić na sednici Skupštine Fudbalskog saveza Regiona Zapadne Srbije i upozorio da "i sa tim minusom moramo da računamo".

"Moramo sve da učinimo da protiv Danske osvojimo tri boda i na tabeli sa četiri boda stignemo Dansku i Albaniju", naglasio je Karadžić.

Utakmica I grupe kvalifikacija za prvenstvo Evrope između Srbije i Danske igra se u petak od 20.45 na stadionu Partizana, bez prisustva gledalaca.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.