Kan: Dortmund će biti nokautiran ako Rojs pređe u Bajern

Izvor: MozzartSport.com, 25.Nov.2014, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kan: Dortmund će biti nokautiran ako Rojs pređe u Bajern

"To ne da bi samo oslabilo ekipu na terenu, već i psihološki loše uticalo na klub. Sigurno bi se pitali zbog čega ne mogu da zadrže najbolje fudbalere", rekao je legendarni golman

Nekadašnji kapiten fudbalske reprezentacije Nemačke i dugogodišnji čuvar mreže Bajerna Oliver Kan rekao je da bi Borusija Dortmund doživela veliki udarac ako bi Marko Rojs na kraju sezone prešao u redove Bavaraca. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com <<

Rojsu ugovor sa Dortmundom ističe u junu 2017. godine, ali ima opciju da na leto napusti klub u slučaju ponude od 25 miliona evra.

"Dortmund bi doživeo nokaut ako Rojs pređe u Bajern. To ne da bi samo oslabilo ekipu na terenu, već i psihološki loše uticalo na klub. Sigurno bi se pitali zbog čega ne mogu da zadrže najbolje fudbalere", rekao je Kan nemačkim novinarima.

Aktuelni prvak Bundes lige prethodno je iz redova Milionera doveo Marija Gecea i Roberta Levandovskog.

Rojs će pauzirati do kraja 2014. godine zbog povrede skočnog zgloba, koju je doživeo prošlog vikenda protiv Paderborna (2:2).

On je u dosadašnjem delu sezone u svim takmičenjima odigrao 11 utakmica i postigao šest golova.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.