Kaljari izgubio bodove zbog navijača

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kaljari izgubio bodove zbog navijača

Zajednica fudbalske lige Italije kaznila je Kaljari jer nije poštovao odluku da igra pred praznim tribinama čija rekonstrukcija nije bila završena.
Utakmica četvrtog kola Serije A registrovana je službenim rezulatatom 3:0 za Romu. Meč koji je trebalo da počne u nedelju u 15,00 sati, otkazan je iz bezbednosnih razloga. Kaljari bi mogao da kazni i Fudbalski savez Italije.
Vlasti Sardinije su subotu zabranile prisustvo publike, ali je predsednik kluba Kaljari Masimo Kelino pozvao navijače da ipak dođu na utakmicu.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zajednica: Ne piše nigde da je obavezno igrati pred publikom!?

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Sep.2012

U Zajednici Super lige tvrde da su učinili sve kako bi upravu Hajduka iz Kule privoleli da pusti publiku na tribine protiv Crvene zvezde.. Bez obzira na ponuđenu pomoć kako stručnu, tako i finansijsku za dodatno angažovanje još 100 redara, uprava kluba odbila je da organizuje meč sa prisustvom...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Kaljari izgubio bodove zbog navijača

Izvor: Kurir, 24.Sep.2012

Utakmica četvrtog kola Serije A registrovana je službenim rezulatatom 3:0 za Romu..MILANO - Zajednica fudbalske lige Italije kaznila je danas Kaljari jer nije poštovao odluku da igra pred praznim tribinama čija rekonstrukcija nije bila završena...Meč koji je trebalo da počne u nedelju u 15.00...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.