Kako je Larisa izgledala pre plastičnih operacija?

Izvor: Vesti-online.com, 30.Sep.2010, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako je Larisa izgledala pre plastičnih operacija?

Larisa Rikelme, fotomodel i navijačica fudbalske reprezentacije Paragvaja koja je "zaludela" svet svojim izgledom i čuvenim mobilnim telefonom smeštenim među bujne grudi, nije oduvek izgledala toliko privlačno i seksi, tvrde Paragvajski mediji.

Pažnju koju je privukla u Južnoj Africi, Larisa je unovčila brojnim sponzorskim ugovorima i snimcima za razne časopise, a konačno su objavljene i fotografije koje dokazuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da Larisa na dobrom izgledu može da zahvali i plastičnom hirurgu Aminu Musiju, a ne samo majci prirodi, prenosi "Mondo".

Svetski portali objavili su Larisine slike pre operacije nosa, koje je navodno objavio njen plastični hirurg, i koja je samo jedna od ukupno četiri operacije koje je lepa Paragvajka imala.

"Ne interesujeme šta Musi (hirurg) kaže, ja sam imala samo jednu operaciju", izjavila je Rikelme.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.