Kakav meč: Brazil pobedio Čile za četvrtfinale u penal seriji, i jedni i drugi u suzama!

Izvor: Blic, 28.Jun.2014, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav meč: Brazil pobedio Čile za četvrtfinale u penal seriji, i jedni i drugi u suzama!

Fudbaleri Brazila plasirali su se u četvrtfinale Mundijala, pobedivši posle boljeg izvođenja penala selekciju Čilea sa 3:2, a nakon 120 minuta igre završene rezultatom 1:1.

Već prilikom intoniranja himne bilo je jasno da predstoji fudbalski spektakl, esencija latinoameričkog "loptanja" u oštroj igri i maštovitosti, uz neizbežnu dozu glume. Zato je i sudija Hauard Veb bio na velikom ispitu, a bio je najbolji akter >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na početku, pošto nije nasedao na teatralne padove u oba šesnaesterca.

Recept Brazila se zna, Nejmar je imao punu slobodu u igri, koristio je dobro brzinu ali su Čileanci motrili na njega i posle sjajnih driblinga nije dobijao prostor za šut. Posle serije napada Brazilaca, stadion Mineirao je "eksplodirao" u 18. minutu posle kornera koji je izveo Nejmar, Tijago Silva je glavom prebacio loptu na drugu stativu do Luiza, a nova zvezda PSŽ-a samo je prosledila u mrežu pored statičnog Brava.

Opširnije na našem specijalu Brazil 2014

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Brazil i Kolumbija u četvrfinalu Mundijala

Izvor: Beta, 28.Jun.2014

BEOGRAD, 28. juna 2014. (Beta) - Fudbaleri Brazila i Kolumbije plasirali su se u subotu u četvrtfinale Svetskog prvenstva, pošto su u osmini finala u subotu pobedili selekcije Čilea i Urugvaja...Brazil je pobedio Čile posle boljeg izvodjenja penala. Rezultat posle 90 minuta i dva produžetka je bio...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.