Kakav dan za fudbal - bitke za London, Madrid i Liverpul!

Izvor: RTS, 07.Feb.2015, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakav dan za fudbal - bitke za London, Madrid i Liverpul!

U razmaku od samo nekoliko sati, vodiće se bitke za London, Liverpul i Madrid. Arsenal i Totenhem u severnom Londonu, Liverpul se deli na crvene i plave, dok će sve prštati u Madridu, gde će snage odmeriti Real i Atletiko.
16.00 - Počeo i meč u Madridu između dva velika rivala - Atletika i Reala.
15.39 - Kraj meča u Londonu. Junak Totenhema >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je definitivno Hari Kejn koji je sa dva gola preokrenuo rezultat i doneo pobedu svom timu.

15.31 - GOOOL! Kejn još jednom matira Espinu u 86. minutu za vođstvo Totenhema 2:1 
14.58 - GOOOL! Hari Kejn u 60. minutu postiže pogodak za izjednačenje - 1:1.
14.36 - Poluvreme u Londonu, Arsenal vodi protiv Totenhema 1:0. 
14.00 - GOOOL! Mesut Ozil donosi radost "tobdžijama" na Vajt Hart Lejnu. 
13.45 - Počeo je meč u Lodnonu, gde igraju Totenhem i Arsenal. 

Prvo će se voditi bitka za London. U severnom delu glavnog grada Britanije, igraju Totenhem i Arsenal. Arsenal je trenutno četvrtoplasirani, a "pevci" na petom mestu i imaju dva boda manje.
Za "tobdžije" neće igrati njihov najbolji igrač, Aleksis Sančez, ali je zato tu Dani Velbek, koji se vratio u tim posle povrede.
Madrid će od 16 sati biti poprište bespoštedne borbe ljutih rivala Atletika i Reala.
"Kraljevski" klub je vrlo moćno započeo sezonu, igra dosta dobro, ali će protiv "jorgandžija" igrati bez "pola tima". Doduše, vraća se, posle suspenzije, Kristijano Ronaldo, ali zato neće biti Hamesa Rodrigeza, Serhija Ramosa, Pepea, Marsela...

Atletiko igra na svom terenu, tu je i oporavljeni Arda Turan, a pred svojim navijačima, spremni su da "iskrvare" za Simeonea i grb na dresu.
U 18.30, u takozvanom prijateljskom derbiju, sastaju se Everton i Liverpul.
Grad dobre muzike i dobrog fudbala, još jednom će se podeliti na crvene i plave, a ovo će biti poslednji "Mersisajd" derbi za kapitena Liverpula Stivena Džerarda, koji, kako sam kaže, "obožava da igra na Gudisonu".
Derbi mi je omiljena utakmica u sezoni. Više volim derbi na Gudisonu od derbija na Enfildu. Ovde mogu da osetim mržnju i gorčinu. Ako bih morao da biram jedan stadion gde želim da pobedim to bi bio Gudison. Ali poraz na njemu je najgore iskustvo koje možete doživeti kao igrač, rekao je kapiten "redsa".

Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.