Izvor: Piplmetar.rs, 03.Mar.2024, 07:31

Kada igraš najbolji fudbal u Italiji, onda moraš biti nagrađen za to

Fudbalski klub Inter ima ideju da u skorije vreme potpiše novi ugovor sa trenerom Simoneom Inzagijem.
Hita Inter ka novoj tituli prvaka Serije A. I bilo bi potpuno zasluženo da je oni uzmu. Igraju fenomenalan fudbal, ništa manje atraktivan i u Ligi šampiona, a da nivo igre ostane isti svakako je najzaslužniji Simone Inzagi.
Trener „nerazura“ je ugovorom sa Interom vezan do 2025. godine, ali uskoro bi >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << trebalo da potpiše novi, uz povišicu“. Tako nešto najavio je sportski direktor Bepe Marota.
„Volimo Simonea i želimo da ostane sa nama. Pokrenućemo pregovore u pravom momentu. Srećan je ovde i mi smo vrlo srećni sa njim takođe“, kazao je Đuzepe Marota.
Inter je lider Serije A, dok u Ligi šampiona imaju minimalnu prednost iz prvog meča sa „Meace“ protiv Atletiko Madrida.


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.