Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOLAROV: Ne koristim društvene mreže!

Posle brojnih tvrdnji i, prema njegovim rečima, netačnih izjava na društvenim mrežama, oglasio se Aleksandar Kolarov.

Fudbalski reprezentativac Srbije i igrač Mančester Sitija, Aleksandar Kolarov, u izjavi Tanjugu želi da pošalje jasnu poruku javnosti da izjave koje se pojavljuju na brojnim Fejsbuk profilima nisu njegove.
Kolarov je naglasio da se na taj način nije nikada obraćao navijačima, niti će to činiti u budućnosti.
>> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Odgovorno tvrdim da nemam profil na Fejsbuku, a ne oglašavam se ni preko drugih društvenih mreža. Nikada nisam, niti ću se u budućnosti obraćati javnosti na taj način. Posle novih lažnih objava, odlučio sam da iskoristim sva legalna pravna sredstva i podnesem tužbu, a istraga će dati odgovore na sva pitanja – poručio je Kolarov.
The post KOLAROV: Ne koristim društvene mreže! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Kolarov preti tužbama!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015

Reprezentativac Srbije i fudbaler engleskog Mančester Sitija Aleksandar Kolarov poručio je da će ''presaviti tabak'' protiv onih koji se na Fejsbuku lažno predstavljaju njegovim imenom...Aleksandru Kolarovu je ''prekipelo''. Posle najnovijih objava koje su se pojavile na Fejsbuku, a pod njegovim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.