Kolarov preti tužbama!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 23:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov preti tužbama!

Reprezentativac Srbije i fudbaler engleskog Mančester Sitija Aleksandar Kolarov poručio je da će ''presaviti tabak'' protiv onih koji se na Fejsbuku lažno predstavljaju njegovim imenom.

Aleksandru Kolarovu je ''prekipelo''. Posle najnovijih objava koje su se pojavile na Fejsbuku, a pod njegovim imenom, reprezentativac Srbije je odlučio da iskoristi sva pravna sredstva i spreči dalje zloupotrebe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

On se tim povodom u ponedeljak oglasio izjavom ''Tanjugu'' i svima poručio da NEMA svoj profil ni na Fejsbuku, niti na drugim društvenim mrežama. I ne planira ni da ih otvara.

A protiv onih koji su koristili društvene mreže da u njegovo ime objavljuju različite sadržaje, Kolarov je odlučio da reaguje - tužbama.

''Odgovorno tvrdim da nemam profil na Fejsbuku, a ne oglašavam se ni preko drugih društvenih mreža. Nikada nisam, niti ću se u budućnosti obraćati javnosti na taj način.

Posle novih lažnih objava, odlučio sam da iskoristim sva legalna pravna sredstva i podnesem tužbu, a istraga će dati odgovore na sva pitanja'',
poručio je Kolarov, a prenosi ''Tanjug''.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.