KARLEUSA-O-EVROSONGU-Htela-sam-da-zadivim-ceo-svet-a-ne-da-se-takmicim-sa-amaterima

Izvor: medio.rs, 01.Dec.2014, 16:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARLEUSA-O-EVROSONGU-Htela-sam-da-zadivim-ceo-svet-a-ne-da-se-takmicim-sa-amaterima

- Kao što Ronaldo ne igra fudbal "na goliće" sa amaterskim timom osnovne škole iz Male Krsne, Madona svakako nema potrebu da se takmiči sa "Zvezdama Granda", tako ni ja ne moram da gubim svoje vreme - objasnila je pevačica zašto je odustala od "Pesme Evrovizije".

Povodom brojnih spekulacija >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da li će biti kandidat za učešće na“Evrosongu”, oglasila se i Jelena Karleuša koja je na svojoj Fejsbuk stranici objavila otvoreno pismo u kojem, između ostalog, navodi da je odbila poziv da bude predstavnik Srbije jer nisu ispunjeni njeni uslovi kao i da nije želela da se nadmeće sa neafirmisanim izvođačima.

Karleušino otvoreno pismo prenosimo u celosti:

Printskrin: Facebook/jkdiva

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.