KAO DA JE SMAK SVETA! Superćelijska oluja pocepala balon za fudbal U NIŠU! Deca se sakrila iza zida od uraganskih udara (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jul.2023, 13:29

KAO DA JE SMAK SVETA! Superćelijska oluja pocepala balon za fudbal U NIŠU! Deca se sakrila iza zida od uraganskih udara (VIDEO)

Oluja pocepala balon za mali fudbal u Nišu

Jučerašnja superćelijska oluja napravila je veliku štetu širom Srbije. 

Oluja je nosila krovove, rušila drveća, uličnu rasvetu, a u Nišu je pocepala i balon na terenu za fudbal.

Uzevši u obzir da je oluja krenula nenadano, nakon izrazito toplog i mirnog vremena u toku dana, ljudi su je mahom dočekali nespremni. Takav je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slučaj bio i sad decom koja su u ovom balonu igrala fudbal u trenutku kada su uraganski udari vetra krenuli da cepaju balon.

Објава коју дели 192.RS (@192_rs)

Deca su blagovremeno izašla neozleđena, a onda su se mladići sakrili iza zida kako bi izbegli udare vetra, ali i od svega što je oluja nosila.

Na snimku se vidi kako balon biva sasvim razrušen i njegove delove vetar raznosi iznad dece, koja su se u ovoj situaciji smireno i odgovorno ponela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

13 ČINJENICA O SUPERĆELIJSKOJ OLUJI Zašto se poredi sa atomskom bombom, postoji li kategorizacija kao kod TORNADA i kada ćemo opet imati bliski susret

Izvor: Blic, 21.Jul.2023, 07:11

Superćelijska snažna orkanska oluja koja je u Srbiji napravila ogromnu materijalnu štetu, čupala drveće, nosila klupe, krovove, bilborde, rušila kranove i povredila više ljudi, jedna je od najsnažnijih koja je zadesila našu zemlju, ali i region.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.