Izvor: HotSport.rs, 26.Okt.2015, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA BI TO BILA BOMBA: Čelsi razmatra i Gvardiolu kao zamenu za Murinja!?

Fudbalski klub Čelsi navodno razmatra o raskidu saradnje sa Žozeom Murinjom, koji beleži očajne rezultate od početka sezone. 

Naime, engleski mediji uveliko pišu o mogućem otkazu ukoliko u nedelju izgubi od Liverpula na svom ”Stamford Bridžu”. 
Britanski Telegraf prenosi informacije da bogati vlasnik kluba Roman Abramovič razmatra da se uključi u trku sa Mančester sitijem i Mančester junajtedom za Pepa Gvardiolu.
Podsetimo, Gvardiola >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << okleva sa potpisom novog ugovora sa Bajernom koji mu ističe na leto i navodno je odlučio da se konačno oproba u Premijer ligi.
U redu će izgleda stajati nekoliko engleskih velikana…
The post KAKVA BI TO BILA BOMBA: Čelsi razmatra i Gvardiolu kao zamenu za Murinja!? appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Manchester United

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Čelsi - Prvo privremena zamena za Murinja, pa menadžer na leto!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015

Knjiga o nasledniku 'Posebnog' na klupi 'Plavaca' spala na dva slova...Deluje da su Murinjovi dani na 'Stamford Bridžu' odbrojani, da njegov drugi menadžerski madat neće još dugo potrajati, a gazda Roman Abramovič već ima viziju ko bi mogao da nasledi Portugalca za kormilom...Ruski tajkun je prilično...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.