Čelsi - Prvo privremena zamena za Murinja, pa menadžer na leto!

Izvor: Sportske.net, 26.Okt.2015, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čelsi - Prvo privremena zamena za Murinja, pa menadžer na leto!

Knjiga o nasledniku 'Posebnog' na klupi 'Plavaca' spala na dva slova.

Deluje da su Murinjovi dani na 'Stamford Bridžu' odbrojani, da njegov drugi menadžerski madat neće još dugo potrajati, a gazda Roman Abramovič već ima viziju ko bi mogao da nasledi Portugalca za kormilom.

Ruski tajkun je prilično izbirljiv, samo dva trenera dolaze u obzir, to su Pep Gvardiola i Dijego Simeone.

Biće to prilično teška misija za vlasnika Čelsija. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Za Gvardiolu će morati da se bori sa Arapima iz Mančester Sitija koji su navodno već ostavili fotelju za Katalonca kada mu istekne važeći ugovor sa Bajernom. Osim toga, u bordu 'Građana' sede ljudi koji su veoma bliski sa Pepom još iz vremena kada je bio igrač, a potom i trener Barselone.

Kada je reč o Simeoneu, ni tu situacija nije ništa bolja jer je Argentinac nedavno produžio saradnju sa madridskim Atletikom koji vodi sa dosta uspeha.

Čelsi je 15. na tabeli Premijer lige nakon deset odigranih kola, to je najslabiji plasman kluba iz zapadnog Londona u eri Romana Abramoviča. Aktuelni šampion zaostaje čak 11 bodova za vodećim Mančester Sitijem i Arsenalom, a 9 za ekipama koje se nalaze na pozicijama koje vode u Ligu šampiona.

Postoji velika verovatnoća da Murinjo već narednog vikenda bude otpušten, direktan duel sa Jirgenom Klopom mogao bi da ga košta posla. U tom slučaju Čelsi će sezonu izgurati sa privremenim rešenjem na klupi, a onda tokom leta krenuti u akciju dovođenja Gvardiole ili Simeonea.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.