KAD SE FUDBAL UMEŠA U POLITIKU Džeko pozvao glasače da podrže Durakovića u Srebrenici

Izvor: Blic, 21.Jun.2016, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD SE FUDBAL UMEŠA U POLITIKU Džeko pozvao glasače da podrže Durakovića u Srebrenici

Kapiten fudbalske reprezentacije BiH i napadač italijanske Rome Edin Džeko pozvao je posredstvom društvenih mreža glasače da na predstojećim lokalnim izborima u BiH za načelnika Srebrenice podrže Ćamila Durakovića, prenosi Patria.

- Podržimo Ćamila Durakovića za načelnika Srebrenice – rekao je Džeko u videu kojeg je objavio.

Inače, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << lokalni izbori u BiH se održavaju u oktobru, a bošnjački kanditat za prvu poziciju ove opštine je dosadašnji načelnik Ćamil Duraković kojeg su do sada javno pored Džeke podržali i bh. fudbalski reprezentativac Vedad Ibišević, te bokser Andan Ćatić.

Podsećamo da su lideri bošnjačkih stranaka dogovorili da će zajednički kandidat Bošnjaka u Srebrenici bude sadašnji načelnik opštine Srebrenica Ćamil Duraković, dok su lideri devet srpskih političkih partija, koje deluju u opštini Srebrenica, dogovorili da srpski kandidat na predstojećim izborima bude Mladen Grujičić, koji trenutno obnaša funkciju predsjednika Opštinske organizacije porodica zarobljenih i poginulih boraca i nestalih civila iz Srebrenice

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džeko pozvao glasače da podrže Durakovića za načelnika Srebrenice

Izvor: Nezavisne Novine, 22.Jun.2016, 11:10

Jedan od najboljih bh. fudbalera Edin Džeko pozvao je glasače da u oktobru na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Srebrenice podrže Ćamila Durakovića...- Podržimo Ćamila Durakovića za načelnika Srebrenice – rekao je Džeko u video koji je objavljen na društvenim mrežama...Durakovića...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.