Juventus počeo pregovore sa Ljorenteom

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jan.2013, 18:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juventus počeo pregovore sa Ljorenteom

Španski fudbalski prvoligaš Atletik Bilbao saopštio je da je napadač Fernando Ljorente počeo pregovore sa Juventusom o prelasku u Torino na kraju sezone.
Ljorenteu u junu ističe ugovor sa baskijskim timom i u Italiju bi mogao da ode kao slobodan igrač. Reprezentativac Španije je krajem prošle godine potvrdio da će napustiti Bilbao, a kao moguće nove destinacije naveo je Italiju i Englesku.
Juventus nas je, znajući za činjenicu da Ljorenteu u junu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << ističe ugovor, kontaktirao i saopštio da je započeo razgovore sa igračem – navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Atletika.
Ljorente je od 2005. godine član Atletika za koji je odigrao 310 utakmica i postigao 115 golova.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Nova godina

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.