Uživo: Partizanov tandem u Koreji, Ba u Čelsiju, Lampard ide u Inter a Falkao u Real?

Izvor: Blic, 03.Jan.2013, 15:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo: Partizanov tandem u Koreji, Ba u Čelsiju, Lampard ide u Inter a Falkao u Real?

Zimski prelazni rok je počeo sa prvim danom nove godine, a trajaće sve do kraja januara. U tradicionalnom Blicsport.rs blogu uživo posvećenom fudbalskim transferima možete iz minuta u minut da svakodnevno pratite najnovije informacije vezane za prelaske igrača i trenera kako u domaćim, tako i svetskim klubovima.

14:21 - Juve počeo pregovore sa Ljorenteom

Španski fudbalski prvoligaš Atletik Bilbao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << saopštio je da je napadač Fernando Ljorente počeo pregovore sa Juventusom o prelasku u Torino na kraju sezone.

14:01 - Jedan narod, dve zemlje i jedan transfer

Severnokorejski internacionalac Jong Tae Se, koji trenutno igra za Keln,

preći će u južnokorejski Suvon.

13:43 - Falkao već potpisao za Real?!

Ako se po strani ostave Lionel Mesi i Kristijano Ronaldo, teško da postoji fudbaler koji je više zaludeo planetu u 2012. od Radamela Falkaa. Ovaj napadač madridskog Atletika mogao bi da crveno-beli zameni dresom Reala, i to vrlo brzo.

Pročitajte opširnije na tu temu - ovde.

13:23 - Ba se dogovorio sa Čelsijem, "plavci" vratili Benajuna

Čelsi je dogovorio sve detalje sa Dembom Ba iz Njukasla, a uz ovog napadača "plavci" će u narednom periodu moći da računaju i na povratnika u klub, Josija Benajuna.

Opširnije o zbivanjima u ovom londonskom klubu možete pročitati klikom ovde.

12:53 - Selta dovela Demidova

Selta je dovela Vadima Demidova iz Ajntrahta na pozajmicu do kraja sezone.

Ovaj 26-godišnji Norvežanin se vraća u Španiju samo pet meseci nakon što je napustio Real Sosijedad, a to je pomalo i logično jer u bundesligaškoj ekipi iz Frankfurta nije uspeo da se izbori za status prvotimca.

12:20 - Junajted se dao u poteru za Zahom

Vilfred Zaha ima samo 20 godina, igra kao krilo u Kristal Palasu i za njim vlada prava pomama na "ostrvu". Posle Čelsija, Arsenala, Liverpula i Totenhema, u poteru za njim dao se i Mančester junajted.

Ponuda još uvek nije zvanično poslata sa "Old Traforda", britanski mediji nagađaju da Zahu Aleks Ferguson "prati" još od njegove odlične partije i pobede na Junajtedovom terenu 2011. u Liga kupu.

"Nisam vieš tinejdžer. Odigrao sam preko 100 mečeva u prvom timu Kristal Palasa, a ova godina mi je ključna za karijeru. Ako se u januaru bude ukazala šansa (da odem), a pristanemo i klub i ja, radovaću se tome", rekao je Zaha.

12:03 - Tokio poslao kapitena u PAO

Panatinaikos će u nastavak sezone ući jači za bivšeg mladog reprezentativca Japana Joheija Kađijamu.

Kađijama (27) je dobio dozvolu Tokija, čiji je kapiten, da ove zime pređe u PAO na pozajmicu.

11:45 - Džo Kol se vraća svojim "čekićarima"

Bivši reprezentativac Engleske i član LiverpulaDžo Kol u naredna dva dana trebalo bi da potpiše ugovor sa Vest Hemom, klubom u kojem je počeo karijeru.

11:25 - Barsa ne da Kuenku ni na pozajmicu

Mlado krilo Barselone, 23-godišnji Kuenka, neće napustiti ekipu lidera španske Primere.

Valensija je zatražila od Barse da dobije ovog igrača na pozajmicu, a iako još uvek nije bilo zvaničnog odgovora sa "Nou Kampa", španski mediji tvrde da je "takav dogovor gotovo nemoguć".

11:07 - Inter bi Lamparda!

Prema informacijama britanskih medija, uprava Čelsija je poručila Frenku Lampardu da može da napusti klub, a za ovog 34-godišnjaka već je stigla jedna ponuda.

Inter je zainteresovan da dovede iskusnog engleskog reprezentativca, ponajviše zbog činjenice da je rastanak sa Veslijem Snajderom gotovo neminovan, iako se još uvek ne zna gde će Holanđanin nastaviti karijeru.

10:47 - Real prodaje Koentraa

Kako javlja "As", Real Madrid je spreman da već ove zime proda Fabija Koentraa.

Razlog za ovu odlučnost čelnici "kraljevskog kluba" našli su u činjenici da je levi bek konstantno - kasnio na treninge!

10:29 - Kavani pred izborom: pet klubova ima novac za njega

Sjajni urugvajski napadač Edinson Kavani najverovatnije će napustiti Napoli na kraju ove sezone.

10:05 - Zvezda odustala od Ngoma

Kamerunski reprezentativac Žil Ngomo neće doći u Crvenu zvezdu.

Razlog je i neophodno obeštećenje koje bi crveno-beli morali da plate, ali i činjenica da klub sa Marakane već ima dva solidna "zadnja vezna", Mijailovića i Milivojevića.

10:05 - Partizanov tandem blizu odlaska u Koreju

Partizanovi fudbaleri Stefan Šćepović i Sreten Sretenović mogli bi od ove nedelje da karijeru nastave u Južnoj Koreji.

Kako prenosi "Sport", Partizan je već pristao na ponudu kolega iz Busana, pa je još ostalo da igrači crno-belih ugovore svoje uslove prelaska kako bi se ti transferi realizovali.

10:05 - Dobrodošli!

Dobar dan i dobrodošli na novo izdanje ovogodišnjeg Blicsport.rs bloga uživo posvećenog zimskom prelaznom roku.

Za one koji ne znaju, do kraja zimskog prelaznog roka, svakoga dana, od jutra do mraka uz Blicsport.rs ćete na jednom mestu moći da pronađete vesti vezane za fudbalske transfere, informacije, izjave, zanimljivosti i linkove ka najvažnijim vestima na našem sajtu, ali biće tu i pikanterija, fotografija i video snimaka. Sve to - u tradicionalnom izdanju bloga uživo na Blicsport.rs!

Ne zaboravite da bilo koji unos koji vidite na blogu "podelite" sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru, a i da mi u redakciji možemo ubaciti vaše komentare direktno u blog, kao i vaših "tvitova" koji sadrže #transferi u sebi.

Mnogo toga se desilo u sredu, podsetite se i sami kako je to izgledalo u našem jučerašnjem izdanju, a mi se odmah bacamo na najnovije informacije sa fudbalske pijace - jer ih ima na pretek!

Povezane vesti: Transferi: Staridž u Liverpulu, Ba ide u Čelsi, Tomić i Mrdaković pronašli nove klubove! Transferi: Krasić odbio pozajmicu u Totenhem, Rednap doveo Sahu! Transferi: Sanderlend bi Žigića, Zenit Krasića, Kamaru iz Humske zovu u Udine Transferi: Krasić neće u Lacio, Bogavac već u Vojvodini, stiže i Apija! Transferi: Hjuz želi Drogbu u KPR-u, PSV bi ponovo Van Bomela
Pogledaj vesti o: Nova godina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Stara dama" osvežava napad, Juventus počeo pregovore sa Ljorenteom

Izvor: Blic, 03.Jan.2013

Španski fudbalski prvoligaš Atletik Bilbao saopštio je da je napadač Fernando Ljorente počeo pregovore sa Juventusom o prelasku u Torino na kraju sezone. ..Ljorenteu u junu ističe ugovor sa baskijskim timom i u Italiju bi mogao da ode kao slobodan igrač...Reprezentativac Španije je krajem prošle...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.