Junajted - Da li je rešenje u Rusiji?

Izvor: Sportske.net, 04.Nov.2018, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junajted - Da li je rešenje u Rusiji?

Moguće kupovine, da i najava odlaska najboljeg golmana na svetu?

Ruski mediji tvrde da su skauti Junajteda gledali golmana Spartaka, Aleksandra Maksimenka, što je samo raspalilo tvrdnje da De Hea neće produžiti ugovor i da čeka ponudu Juventusa, on ima obavezu do 2020. godine.

Maksimenko je 20-godišnjak, debitovao je za mladu reprezentaciju Rusije, odlično se snašao na golu prvog tima Spartaka, kada su Rebrov i Selikov bilo povređeni.

Za njega kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je najtalentovaniji ruski golman, prošao je sve selekcije, a kao klinac je iz Rostova na Donu iz jedne fudbalske akademije stigao u Moskvu.

Drugi igrač Spartaka koji zanima "Đavole" je Mohail Ignjatov, 18-godišnji vezista koji je takođe debitovao za prvi tim i to krajem septembra u derbiju sa CSKA. prošlog meseca je postigao i prvenac u pobedi protiv Jeniseja. Smatraju da se ovakav talenat nije odavno pojavio u Rusiji, a "Sovjetski Sport" tvrdi da su šanse da ga se Moskovljani odreknu gotovo nemoguće.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Moskva

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.