Jakipi se posle tri meseca vratio u Palermo!

Izvor: Vesti-online.com, 15.Feb.2016, 15:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakipi se posle tri meseca vratio u Palermo!

Italijanski fudbalski prvoligaš Palermo ponovo je imenovao je Đuzepea Jakinija za trenera, potvrđeno je na sajtu kluba.

Jakini se u Palermo vraća posle samo tri meseca, a u tom periodu ekipu su vodili Davide Balardini, Giljerme Baros Skeloto i Đovani Bosi.

Neverovatnu trenersku vrtešku kontroverznog predsednika Sicilijanaca Mauricija Zamparinija započeo je upravo Jakini, njegovim putem krenuo je jedan od stručnjaka koji se vrte u Palermu Balardini, a potom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Skeloto nije dobio radnu dozvolu.

Najmanje se zadržao Bosi koji je vodio ekipu samo jedan meč, juče u porazu od Torina na Renco Barberi 1:3. Jakini je ranije bio trener Vićence, Venecije, Pjaćence, Kjeva, Breše, Sampdorije i Sijene.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.