Kakva vrteška u Palermu

Izvor: Mondo, 15.Feb.2016, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kakva "vrteška" u Palermu

Sicilijanski klub angažovao je trenera Đuzepea Jakinija, samo tri meseca pošto ga je otpustio

Foto: Getty images/Tullio M. Puglia

U Palermu opet menjaju trenera, peti put ove sezone. Odlučili su da na klupu vrate Đuzepea Jakinija, stručnjaka kome su pre tri meseca uručili otkaz.

Jakini je otkaz dobio 10. novembra, kada ga je zamenio Davide Balardini, koji je otpušten 11. januara. U međuvremenu na klupu je seo Giljermo Barosa Šeloto, ali argentinski >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << stručnjak nije imao ispravna dokumenta, pa je ekipu zatim preuzeo Đovani Tedesko, a potom i Đovani Bosi.

Kontroverzni predsednik Sicilijanaca Mauricio Zamparini je Bosija na klupi držao samo na jednom meču, koji su izgubili od Torina kod kuće (1:3), nakon čega je odlučio da opet ukaže šansu Jakiniju, koji je ranije bio trener Vićence, Venecije, Pjaćence, Kjeva, Breše, Sampdorije i Sijene

Zamparini se u međuvremenu izvinio navijačima i tražio oproštaj zbog "meseca haosa" u kojem je bio klub.

Palermo posle 25 kola zauzima 15 mesto na tabeli Serija A sa 26 bodova, četiri više od Frosinonea koji je u zoni ispadanja.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.