JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE! Samo što je objavila da je trudna, Anastasija šokirala novom objavom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 13:14

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE! Samo što je objavila da je trudna, Anastasija šokirala novom objavom!

Pogledajte o čemu se radi.

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj očekuju svoje prvo dete, a kako mediji pišu par će kroz nekoliko meseci dobiti devojčicu.

Anastasija je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće i nalazi se u Španiji, gde njen izabranik živi i igra fudbal za tamošnji klub "Sevilja".

Gudelj i ćerka Svetlane Cece Ražnatović prethodnih nekoliko dana provode na velikom prolećnom festivalu koji se održava svake godine u Španiji, a Anastasija se sinoć pre polaska na feštu snimila.

Ona je za drugo veče festivala izabrala crnu kombinaciju, kosu je pokupila u niski rep a na njenom nosu je zasijao pirsing!
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Ceca

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.