Izrael domaćin EP za mlade

Izvor: B92, 27.Jan.2011, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izrael domaćin EP za mlade

Evropsko prvenstvo za mlade fudbalske reprezentacije održaće se 2013. godine u Izraelu, saopštila je Evropska fudbalska unija (UEFA).

Pet zemalja se kandidovalo za domaćina Evropskog prvenstva 2013. godine za reprezentacije starosti do 21 godine - Bugarska, Češka, Engleska, Izrael i Vels.

Predsednik Izraelske fudbalske federacije Avi Luzon ocenio je ovu odluku kao "dostignuće bez presedana", nakon što je Izraelu dodeljeno domaćinstvo u konkurenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Engleske, Velsa, Bugarske i Češke.

"Uzbudjen sam i srećan kao što sam bio prilikom rodjenja mog prvog sina. Verujem da će ova odluka UEFA podstaći izraelski fudbal i doprineti njegovom razvoju", izjavio je Luzon.

Izrael je bio medju kandidatima i za domaćina ovogodišnjeg prvenstva Evrope za mlade reprezentacije, koje će biti održano u Danskoj.

Dodela organizacije šampionata 2013. pospešiće izgradnju novih stadiona u Izraelu. Stadioni u izgradnji u Haifi, Netaniji i Petah Tikvi trebalo bi da budu spremni na vreme, dok je 60 godina star Nacionalni stadion u Tel Avivu već postavljen za rekonstrukciju.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Izrael domaćin EP 2013. za mlade fudbalere

Izvor: SrbijaNet.rs, 27.Jan.2011

Izrael će biti domaćin fudbalskog prvenstva Evrope 2013. za igrače do 21 godine, saopštila je večeras Evropska fudbalska unija (UEFA). Predsednik Izraelske fudbalske federacije Avi Luzon ocenio je ovu odluku kao "dostignuće bez presedana", nakon što je Izraelu dodeljeno domaćinstvo u konkurenciji...

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Viljar ponovo potpredsednik FIFA

Izvor: RTS, 28.Jan.2011, 15:04

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je da će predsednik Fudbalskog saveza Španije Anhel Marija Viljar ostati na funkciji potpredsednika Svetske fudbalske federacije (FIFA). ..UEFA je saopštila da se nijedan član te organizacije nije kandidovao za tu funkciju, pa će Viljar, i naredne četiri...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.