Izvor: RTS, 26.Jul.2020, 10:41

Ivanović podigao i polomio pehar, pa napustio Zenit - da li je vreme za povratak u srpski fudbal

Rekorder po broju utakmica za fudbalsku reprezentaciju Srbije Branislav Ivanović napustio je Zenit iz Sankt Peterburga.
Kako piše ruski Sport Ekspres, Ivanović je sinoć nakon osvajanja Kupa, odnosno duple krune, kao kapiten, saopštio Upravi da ne pristaje na smanjenje plate i da neće produžiti ugovor.

Pojedini ruski mediji prenose da postoji mogućnost da se Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << vrati u Srbiju i potpiše za Crvenu zvezdu.
Ivanović ima 36 godina, a u Zenit je stigao iz Čelsija u januaru 2017. godine i osvojio dve titule i Kup.
Pre Čelsija igrao je za OFK Beograd i Lokomotivu iz Moskve.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Banetova priča, šta je realnost?

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2020

Branislav Ivanović napušta Zenit koji ne može da ispuni njegova očekivanja...Danas se u ruskim medijima pojavila vest da će Branislav Ivanović otići iz Zenita što je istina, rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije odlazi jer klub ne želi da ispuni njegove finansijske uslove...Isti...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.