Banetova priča, šta je realnost?

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 26.07.2020.
12:00
Izvor: Sportske.net

Branislav Ivanović napušta Zenit koji ne može da ispuni njegova očekivanja.

Beta/DraganGojić/Ds
Beta/DraganGojić/Ds

Povezane vesti

Danas se u ruskim medijima pojavila vest da će Branislav Ivanović otići iz Zenita što je istina, rekorder po broju nastupa za reprezentaciju Srbije odlazi jer klub ne želi da ispuni njegove finansijske uslove.

Isti izvori su naveli i da će Branislav Ivanović pojačati Crvenu zvezdu, a šta je istina u čitavoj priči?

Realnost je da Crvenoj zvezdi nije toliko potreban, bez obzira što bi bio od ogromne pomoći, a u klubu iz Ljutice Bogdana su istakli za "B92" da nije bilo kontakata sa Banetom.

Istina je da Zvezda ima veliki broj igrača na poziciji štopera, čak i u slučaju odlaska Miloša Degeneka, a to su pored njega i Milunović, Babić, Pankov i Eraković. Mladi Eraković bi mogao da dobije minute u Super ligi Srbije zbog broja bonus igrača.

Sa druge strane iste priče, Ivanović ima svoje finansijske zahteve i veruje se da je najrealnije da ode na Bliski istok gde bi mogao da uzme daleko više nego što Zvezda može da mu ponudi.

No, sačekajmo, nikada se ne zna sa Zvezdom u poslednjih par godina, dešavali su se iznenadni potezi uprave, pa ne bi začudilo da se desi o ovoga puta.

baner 8


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gvozdeni97
Sunday, 26.07.2020
15:00

Iskreno mislim da nam Bane ne moze pomoci bas u nekoj velikoj meri,kada se uzmu u obzir njegova plata i godine.. Ali mislim da bi bilo dobro da se dovede Bane za godinu dve kada zavrsi karijeru da bude u strucnom stabu zvezde kao pomocni trener(Milijas), od koga ce nasa deca da nauce mngoo toga..

avatar
NOVAKOVIC ZORAN
Sunday, 26.07.2020
13:03

Ne zna čovek šta bi rekao na sve ovo..Ti iskusni igrači sigurno imaju svoj razlog zašto izbegavaju povratak u naš fudbal..Sa druge strane ih ne razumem..DEsetak godina su u inostranstvu..zaradili brdo novca..Ne prozivam lično Baneta..Ako je slobodan igrač..finansijski više nego situiran..Zašto mu je privlačnije ići u Emirate,ili bilo gde??

avatar
Lalat Ozriničlć
Sunday, 26.07.2020
13:02

Ма каква Звезда... блиски исток и лова до крова

avatar
Man united
Sunday, 26.07.2020
12:39

Може да игра и десног бека. Кад већ у клубу сматрају да Гајић није довољно добар и да је лошији чак и од Гобељића, онда нам дефинитивно треба десни бек.

avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 26.07.2020
12:32

Terzicu ako njega dovedes odmah da spakujes kofere jer prevrsio si svaku meru tolerancije.