Ivan Ivanović ponovo ambasador projekta “Fudbal za prijateljstvo”

Izvor: Prva.rs, 28.Apr.2015, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Ivanović ponovo ambasador projekta “Fudbal za prijateljstvo”

Ivan, zajedno sa omladincima FK Crvena zvezda, će u Berlinu od 4. do 7.juna, prisustvovati forumu “Fudbal za prijateljstvo”, nakon čega će uživati u finalnoj utakmici Lige šampiona. Tokom trajanja Foruma, mladi fudbaleri imaće priliku da se druže sa svojim vršnjacima iz drugih zemalja, takmiče na međunarodnom turniru u uličnom fudbalu, učestvuju u bogatom kulturno-zabavnom programu, i upoznaju sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prisutnim vodećim sportistima i umetnicima. Prošle godine, u Lisabonu, omladinci FK Crvena zvezda zauzeli su drugo mesto u konkurenciji 16 zemalja, i sva su očekivanja da će i ova generacija crveno-belih nastaviti tradiciju zapaženih nastupa i druženja.

“Izuzetno sam ponosan time da sam ponovo izabran za Ambasadora ovog jedinstvenog globalnog projekta, i činjenicom da je Srbija njegova uvažena članica od samog nastanka!” kaže Ivan Ivanović, i dodaje:”Srećan sam da vidim koliko deca razvijaju svoje stavove o komunikaciji, razumevanju, poverenju i toleranciji kroz sport. Citirajući Franca Bekenbauera – jednom kada shvate koliko je važno prijateljstvo i poštovanje na samom terenu, oni će iskreno početi da cene svoje prijatelje i bližnje u svakodnevnom životu.”
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Crvena Zvezda

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.