Italijanski fudbal: Adio Ranieri!

Izvor: BKTV News, 27.Mar.2012, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italijanski fudbal: Adio Ranieri!

Masimo Morati, predsednik Intera, u ponedeljak veče dao je izjavu u kojoj je izričito naglasio da trener njegovog kluba Klaudio Ranijeri ima njegovu podršku, ali se međuvremenu predomislio.
Mnogi Italijanski mediji davno su ’’skidali’’ Ranijeria sa mesta trenera Intera i već je njegova zamena viđena u liku našeg Siniše Mihajlovića, ostaje pitanje šta je Morati toliko dugo čekao?
Novi šef struke Intera do kraja sezone biće Andrea Stramacioni, dosadašnji trener mladog >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << tima ’’nero azzura’’ sa kojima je osvojio ligu šampiona za igrače do 19. godina (primavera).
U toku ove sezone Inter je promenio dva trenera, Đan Piero Gasperini nije izdržao dva meseca na klupi, na njegovo mesto dolazi Klaudio Ranijeri, a da li će Andrea Stramacioni učini čudo i spasiti sezonu klubu sa stadiona ’’Đuzepe Meaca’’ ?
Posle odigranih 29. kola Inter se nalazi na sedmom mestu sa 41. bodom.
Budimir Vasilijević
Tweet
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.