Italijani digli ruke od Jovića, imaju nove želje!

Izvor: Sportske.net, 03.Jun.2020, 13:30

Italijani digli ruke od Jovića, imaju nove želje!

Opcija manje za srpskog reprezentativca.

Fudbalski klub Napoli navodno više ne razmišlja o srpskom napadaču Luki Joviću i okrenuo se drugim rešenjima, preneli su danas italijanski mediji.

List "Matino" (Il Mattino) je naveo da Napoli želi da dovede napadača kao zamenu za Arkadijuša Milika kome ugovor ističe na leto 2021. godine i verovatno će biti prodat pre toga.

Predsednik kluba Aurelio >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << De Laurentis ne želi da Milik ode bez obeštećenja, pošto pregovori oko uslova novog ugovora nisu dogovoreni.

Izbor je sveden na dva imena, pa je Napoli, kako se navodi, zainteresovan za Viktora Osimena iz Lila i Sardara Azmuna iz Zenit Sankt Peterburga.

Osimen ima 21 godinu, a Lil ga ceni na 55 miliona evra. Za njega je zainteresovan i Arsenal, što predstavlja dodatnu prepreku za Napoli.

Druga želja Azmun je verovatnije rešenje, navodi list Matino.

Iranski napadač je duže vreme želja Napolija, a nagovestio je da mu je potreban novi izazov.

Njegova cena bi bila izmedju 30 i 35 miliona evra, što je znatno jeftinije od Osimena.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolarovu se sprema mesto predsednika FSS ili OKS?

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 10:01

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov blizu je kraja karijere...Kapitenu reprezentacije Srbije na leto 2021. godine ističe ugovor sa rimskim klubom i ugledni italijanski list Gazeta delo sport bavi se šta bi mogao da radi...Spekuliše se da bi mogao da dobije fotelju u Romi, ali poslednje informacije govore...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.