Kolarovu se sprema mesto predsednika FSS ili OKS?

Izvor: B92, 04.Jun.2020, 10:01

Kolarovu se sprema mesto predsednika FSS ili OKS?

Fudbaler Rome Aleksandar Kolarov blizu je kraja karijere.

Kapitenu reprezentacije Srbije na leto 2021. godine ističe ugovor sa rimskim klubom i ugledni italijanski list Gazeta delo sport bavi se šta bi mogao da radi.

Spekuliše se da bi mogao da dobije fotelju u Romi, ali poslednje informacije govore i da bi mogao da bude na visokoj funkciji u Srbiji.

Isti izvor navodi da bi u Srbiji voleli da Kolarov u budućnosti bude predsednik Fudbalskog saveza Srbije ili Olimpijskog komiteta Srbije.

Za sada, Kolarov želi da ispoštuje ugovor sa Romom.

Zato je i odbio poziv Siniše Mihajlovića da mu se pridruži u Bolonji.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Apenini bruje - Srbija zove, Kolarov postaje predsednik!?

Izvor: Sportske.net, 04.Jun.2020

Sve više spekulacija o tome šta kapitena Srbije čeka nakon igračke karijere...Status Aleksandra Kolarova veoma je zanimljiv italijanskoj javnosti...Govorilo se o tome da bi Srbin mogao da napusti Romu i pridruži se Siniši Mihajloviću u Bolonji, a sada Gazeta delo Sport piše i o planovima kapitena...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.