Italija smenila Venturu,  Ančeloti prvi kandidat za klupu Italije

Izvor: RTS, 15.Nov.2017, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Italija smenila Venturu, Ančeloti prvi kandidat za klupu Italije

Fudbalski savez Italije započeo je pregovore sa Karlom Ančelotijem oko preuzimanja klupe "azura", nakon što je doskorašnjem selektoru Đanpjeru Venturu uručen otkaz.
Prvi čovek Italijanske fudbalske federacije Karlo Tavekio veruje da je nekadašnji reprezentativac i osvajač tri titule Lige šampiona u trenerskoj karijeri (dve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa Milanom i jednu sa Realom) pravo rešenje nakon debakla, piše italijanski Premijum sport.

Ančeloti je bez angažmana otkad je u septembru napustio minhenski Bajern i prvi je kandidat da debituje na klupi Italije u martu naredne godine u prijateljskim utakmicama protiv Engleske i Argentine.
Za sada Ančeloti ima prednost ispred trenera Zenita Roberta Mančinija i selektora mlade reprezentacije Luiđija di Bjađa.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo,   Liga Šampiona

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Azuri" krenuli u pregovore sa Ančelotijem

Izvor: B92, 15.Nov.2017

Fudbalski savez Italije započeo je pregovore sa Karlom Ančelotijem oko preuzimanja klupe "Azura"...Savez je krenuo pregovore uprkos tome što sadašnji selektor Đanpjero Ventura još uvek nije smenjen posle eliminacije od Švedske u baražu za Svetsko prvenstvo...Prvi čovek FIGC Karlo Tavekio veruje...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.