Ovo je već bezobrazluk: Ventura traži 700.000 da se skloni

Izvor: MozzartSport.com, 14.Nov.2017, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ovo je već bezobrazluk: Ventura traži 700.000 da se skloni

Kriv je - Fudbalski savez Italije

Bio je to nevrovatno glup potez Fudbalskog saveza Italije. Pred kraj kvalifikacija, valjda sa željom da podignu moral u ekipi, sede glave italijanskog fudbala rešile su da produže ugovor sa selektorom Đampjerom Venturom. Javnost je bila skeptična, iskusnog stratega niko nije obožavao. Ta ravnodušnost je u međuvremenu prerasla u otvorenu netrpeljivost, a posle najsvežije informacije sa "čizme" verovatno će se transformisati u iskonsku >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << mržnju.

Jer Đampjero Ventura odbio je da se povuče sa mesta selektora dok ga Savez ne isplati!

Istina, voljan je 69-godišnji strateg da deo oprosti, s obzirom da bi po slovu ugovoru do 2020. godine trebalo da zaradi 2.600.000 evra. Ako žele da mu vide leđa, Italijani će morati da mu isplate - 700.000. Toliko je navodno Ventura tražio za sporazuman raskid ugovora.

Mada, odlazili su i selektori siromašni Srbije sa mnogo većim otpremninama.

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Počeli pregovori Anćelotija i FS Italije

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 14:06

Azuri na pragu novog selektora..Prenamazan je predsednik Fudbalskog saveza Italije Karlo Tavekio. Bez obzira što javnost traži i njegovu glavu posle debakla u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, prvi čovek italijanskog fudbala smislio je način da sačuva zadnjicu u fotelji...I to tako...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.