Ibra sve bliži Milanu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ibra sve bliži Milanu

Milan je ovog leta veoma aktivan na fudbalskom tržištu. Kao bomba je odjeknula vest da je Leonardo Bonući prešao iz Juventusa na "San Siro", a nova "eksplozija" bio bi transfer Zlatana Ibrahimovića, odnosno povratak na mesto uspeha.

Šveđanin se trenutno oporavlja od povrede liegamenata kolena, ne bi mogao da igra do decembra, ali je bi Milan svakako mogao da čeka "Ibrakadabru". Italijanski mediji javljaju da čuveni menadžer Mino Rajola nagovara čelnike "rosonere" >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da dovedu Zlatana.

Ibra je počeo karijeru u Malmeu, a igrao je za Ajaks, Juventus, Inter, Barselonu, Milan, PSŽ i Mančester Junajted. Trenutno je sloboda, pošto mu je istekao ugovor sa "đavolima".

Šveđanin ima ponudu Los Anđeles Galaksija, ali bi on još koju godinu da ostane u Evropi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.