Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jul.2017, 22:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li će se Ibra vratiti u Milan?

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović mogao bi karijeru da nastavi u Milanu, ako se njegov menadžer Mino Rajola pita, ali bi njegova plata mogla da predstavlja veliki problem, prenose italijanski mediji.

Ibrahimoviću je ugovor sa Mančester Junajtedom istekao, pa je on slobodan igrač, ali se još oporavlja od povrede ligamenta koljena.

Popularni Ibra je dvije sezone branio boje "Rosonera", prije nego što je otišao u Pari Sen Žermen, iako to nije želio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Mediji sada prenose da Rajola nudi Ibrahimovića milanskom klubu za narednu sezonu, počevši od oktobra, kada bi trebalo da se oporavi od povrede. Odluka o tome bi morala da bude donijeta do sredine avgusta, potencijalni problem predstavlja plata koju bi švedski fudbaler tražio.

Vjeruje se da je Ibrahimović na "Old Trafordu" zaradio sedam miliona evra, a ukoliko bi toliko dobio od Milana bio bi jedan od najplaćenijih fudbalera Serije A, iako u oktobru puni 36 godina.

Tokom karijere, Ibrahimović je još branio boje Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera i Barselone.

(Sportklub.rs)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Ibra sve bliži Milanu

Izvor: Vesti-online.com, 01.Avg.2017, 00:12

Milan je ovog leta veoma aktivan na fudbalskom tržištu. Kao bomba je odjeknula vest da je Leonardo Bonući prešao iz Juventusa na "San Siro", a nova "eksplozija" bio bi transfer Zlatana Ibrahimovića, odnosno povratak na mesto uspeha...Šveđanin se trenutno oporavlja od povrede liegamenata kolena,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.