I GANA OSTALA BEZ SELEKTORA: Oto Ado podneo ostavku i ide u Nemačku

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 13:11

I GANA OSTALA BEZ SELEKTORA: Oto Ado podneo ostavku i ide u Nemačku

Ništa od plasmana u nukaut fazu.

Selektor fudbalske reprezentacije Gane Oto Ado podneo je ostavku posle eliminacije afričke selekcije sa Svetskog prvenstva u Kataru. Gana jeporažena od selekcije Urugvaja 2:0 u meču poslednjeg kola grupe "H" na Mundijalu u Kataru.

Gana je takmičenje u Kataru završila na poslednjem mestu na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tabeli sa tri boda.

Ghana head coach Otto Addo has decided to resign from his role. His chapter as Ghana manager is now over. 🚨🇬🇭 #Qatar2022

The decision has been made as Otto Addo will continue as assistant coach at Borussia Dortmund. pic.twitter.com/d6RtbeLgHi

— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano) December 2, 2022

- I ranije sam jasno rekao da odlazim po završetku Mundijala. To bi se dogodilo i da smo postali svetski šampioni. U ovom trenutku moja porodica i ja svoju budućnost vidimo u Nemačkoj. Sviđa mi se uloga koju imam u Dortmundu - rekao je Ado, koji je jedan od trenera u tom klubu.

Ado je bio selektor Gane od februara ove godine.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.