Humanitarni fudbalski spektakl 5.septembra

Izvor: juGmedia, 19.Avg.2013, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni fudbalski spektakl 5.septembra

NIŠ – Savetnik predsednika Hrvatske Ive Josipovića za humanitarna i sportska pitanja Branko Tušek prilikom današnje posete najavio humanitarni spektakl 5.septembra na Čairu.

Gradonačelnik Niša prof. dr Zoran Perišić primio je delegaciju visokih Hrvatskih zvaničnika sa kojima su napravljeni preliminarni dogovori oko humanitarnog spektakla koji nas očekuje početkom septembra u Nišu.

„ Na „Čairu“ dočekujemo „Humane zvijezde Hrvatske“ ekipu sastavljenu >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << od nekadašnjih proslavljnih fudbalera, olimpijaca i javnih ličnosti koji će snage odmeriti sa srpskim fudbalskim veteranima. Do sada su odigrali 58 utakmica i uvek je prihod bio namenjn deci sa posebnim potrebama. Tako će biti i ovoga puta, a ustanovu kojoj će biti namenjena sredstva odredićemo naknadano, “rekao je gradonačelnik Perišić.

Među gostima koje očekujemo 5. septembra su Velimir Zajec, Davor Šuker, Goran Vlaović, Dubravko Šimenc i mnogi drugi poznati hrvatski sportisti. Sa druge strane ekipu fudbalskih veterana Srbije čine nekadašnji fudbaleri koji su uglavnom tokom osamdesetih godina bili članovi tadašnjih fudbalskih prvoligaša.

(Kraj)ena
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na juGmedia...






Povezane vesti

Srbija meč protiv Hrvatske igra u Nišu

Izvor: JuznaSrbija.info, 20.Avg.2013, 14:27

Fudbalski veterani Srbije i Hrvatske odigraće humanitarni meč 5. septembra na stadionu „Čair” u Nišu. Detalje oko odigravanja pomenute utakmice ugovorili su Branko Tušek, savetnik predsednika Hrvatske Ive Josipovića za humanitarna i sportska pitanja, i gradonačelnik Niša..

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.