Humani romantičari: OFK Beograd donirao milion dinara pomoći ugroženima

Izvor: Blic, 20.Maj.2014, 14:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humani "romantičari": OFK Beograd donirao milion dinara pomoći ugroženima

Fudbalski klub OFK Beograd donirao je milion dinara kao pomoć nastradalom stanovništvu koje je bilo izloženo velikim poplavama u Srbiji.

"Fudbalski klub OFK Beograd je danas na sednici Upravnog Odbora doneo odluku da uplati 1.000.000 dinara na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu od katastrofalnih poplava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << . Doneta je i odluka da se nastavi sa sakupljanjem humanitarne pomoći koja je već danima u toku na stadionu OFK Beograda i da se pomoć što pre distribuira ka štabovima Crvenog krsta", navodi se u saopštenju na sajtu beogradskog kluba.

OFK Beograd je uputio apel svim svojim bivšim igračima koji igraju širom Evrope da se uključe u humanitarnu akciju i u skladu sa svojim mogućnostima uplate sredstva na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu.

Upravni Odbor OFK Beograda posebno se zahvalio svojim navijačima, koji su danonoćno uključeni u akcije pružanja pomoći najugroženijim područjima.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OFK Beograd uplatio milion dinara pomoći za ugroženo stanovništvo

Izvor: Sportal.rs, 20.Maj.2014

Fudbalski klub OFK Beograd je u utorak na sednici Upravnog Odbora doneo odluku da uplati 1.000.000 dinara na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu od katastrofalnih poplava, saopštio je klub sa Karaburme.

Nastavak na Sportal.rs...

OFK Beograd donira milion dinara i apeluje na svoje bivše igrače

Izvor: Beta OMS, 20.Maj.2014

Fudbalski klub OFK Beograd je danas na sednici Upravnog Odbora doneo odluku da uplati 1.000.000 dinara na namenski račun Vlade Republike Srbije za pomoć nastradalom stanovništvu od katastrofalnih poplava. Doneta je i odluka da se nastavi sa sakupljanjem humanitarne pomoći koja je već danima u toku...

Nastavak na Beta OMS...

RRA, NUNS: Pomoć novinarima

Izvor: B92, 20.Maj.2014

Beograd -- RRA zatražiće od Vlade Srbije saglasnost da oslobodi plaćanja naknade za emitovanje radio i televizijskog programa emitere sa područja zahvaćenih poplavama...Prema ovom predlogu, 85 lokalnih i regionalnih emitera bilo bi oslobođeno plaćanja naknade u trajanju od godinu dana...Savet...

Nastavak na B92...

SOS kanal besplatno reklamira kompanije koje uplate donaciju

Izvor: Sportski Žurnal, 21.Maj.2014, 13:23

Beogradska sportska televizijska stanica SOS kanal odlučila je da tokom svog programa besplatno reklamira sve državne i privatne kompanije koje na račun vlade uplate donaciju za pomoć stanovništvu ugroženom katastrofalnim poplavama.. – Pored novčane pomoći koju su na račun Vlade Srbije uplatili...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.