OFK Beograd daje milion dinara za ugroženo stanovništvo

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Maj.2014, 14:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OFK Beograd daje milion dinara za ugroženo stanovništvo

Fudbalski klub OFK Beograd uplatiće milion dinara kao pomoć stanovništvu ugroženom poplavama u Srbiji. UO OFK Beograda je na sednici odlučio da milion dinara uplati na namenski račun Vlade Srbije, ali i da klub nastavi sa sakupljanjem humanitarne pomoći, koja mora što pre da se dostavi štabovima Crvenog krsta.
(FOTO: V. Marković)
OFK je apelovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << na svoje bivše fudbalere koji igraju širom Evrope da se u skladu sa svojim mogućnostima uključe u humanitarnu akciju i zahvalio je svojim navijačima koji učestvuju u akcijama pružanja pomoći najugroženijim područjima.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Po odluci Štaba pomoć se prikuplja i u svim mesnim zajednicama i školama na području opštine

Izvor: KovinEkspres.rs, 20.Maj.2014

Organizacija Crvenog krsta Kovina uputila je hitan apel, poziv građanima, da se uključe u humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za poplavama ugroženo stanovništvo. Dežurstva u prostorijama Crvenog krsta organizovana su od 8:00 do 00:00 svakog dana do daljnjeg, a u slučaju pogoršanja situacije...

Nastavak na KovinEkspres.rs...

Poznati restoran "Frida" i pevač Knez pokazali solidarnost i humanost - Kompletan ...

Izvor: PRObjave.com, 20.Maj.2014

Restoran "Cantina de Frida" pridružio se humanitarnim akcijama za pomoć ljudima koji su pogođeni poplavama širom Srbije. Kako bi pomogli da se ublaže posledice stradanja, menadžment restorana je odlučio da kompletan prihod koji je ostvaren tokom koncerta Nenada Kneževića Kneza uplati na račun...

Nastavak na PRObjave.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.