Hrvati u strahu zbog meča sa Kosovom

Izvor: Vesti-online.com, 31.Avg.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati u strahu zbog meča sa Kosovom

Hrvatski fudbalski savez i tamošnja javnost u strahu su od mogućih navijačkih ispada na utakmici sa kosovskom selekcijom u Zagrebu i od nove potencijalne drastične kazne, prenosi T-portal.

Podseća se da pobeda Hrvatske u Skadru nad Kosovom rezultatom 6:0 pokvarena zajedničkim skandiranjem dve stane navijača "Ubij Srbina", zbog čega je stigla kazna Hrvatskom savezu od 50.000 evra, što je čak i blaži scenario.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
U duelu dva tima u subotu na Maksimiru u kvalifikacijama za Mundijal biće i specijalni posmatrači FARE-a, kako i delegati koji čekaju da zabeleže svaki verbalni ispad na tribinama, transparent ili korišćenje pirotehničkih sredstava.

T-portal dodaje i da sami hrvatski fudbaleri strepe od ružnog ponašanja navijača, nakon što je reprezentacija, pored ogromnih novčanih kazni, već dva puta dobijala kaznu igranja pred praznim tribinama zbog povika "Za dom spremni". Novi incident mogao bi drastično da naškodi u pohodu na Svetsko prvenstvo u Rusiji naredne godine.

Dodatan problem je situacija oko svedočenja najboljeg hrvatskog fudbalera Luke Modrića na suđenju u korist funkcionera zagrebačkog Dinama Zdravka Mamića, što je izazvalo nezadovoljstvo kod velikog dela navijača širom zemlje.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Hrvati u strahu: "Ubij Srbina' je blaži scenario"

Izvor: B92, 31.Avg.2017

Hrvatski fudbalski savez i tamošnja javnost u strahu su od mogućih navijačkih ispada na utakmici sa kosovskom selekcijom u Zagrebu. Podseća se da pobeda Hrvatske u Skadru nad Kosovom 6:0 pokvarena zajedničkim skandiranjem dve stane navijača "Ubij Srbina", zbog čega je stigla kazna Hrvatskom savezu...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.