Hrvati predstavili nove dresove - Prvi klasika, o drugom se priča! (foto)

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2018, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvati predstavili nove dresove - Prvi klasika, o drugom se priča! (foto)

Fudbalski savez Hrvatske (HNS) predstavio je u sredu dresove za predstojeće Svetsko prvenstvo u Rusiji.

Poslednjih deset godina reprezentativne selekcije Hrvatske oblači svetski poznata i priznata kompanija "Nike", tako da je i za Mundijal u Rusiji ovaj gigant dizajnirao dresove >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << "Vatrenih".

"Nike" se nije upuštao u eksperimentisanje, šahovnica i ovoga puta dominira ali su kvadrati nešto veći nego što je to bio slučaj ranije.

Ono što predstavlja pravo osveženje jeste rezervna garnitura dresova reprezentacije Hrvatske za predstojeći Mundijal.

Ovako nešto do sada nismo imali prilike da vidimo kod komšija i slobodno se može reći da je "Nike" napravio pun pogodak jer je šahovnicu obojio u tamno plavu i crnu boju.

Utisak je da su ljubitelji fudbala (nogometa) u Hrvatskoj zadovoljni, što se ne može reći za nas u Srbiji koji smo očekivali više od "Pume".

Garnitura u kojoj će Hrvatska🇭🇷 igrati na Svjetskom prvenstvu u Rusiji! 🔥 Kako vam se sviđa novi dres? #IznadSvihHrvatska New Croatia🇭🇷 team kit for the @fifaworldcup and beyond! 🔥 What do you think of the new jersey? #BeProud

A post shared by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on Mar 21, 2018 at 6:09am PDT

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kostarika na "Orlove" u bojama srpske zastave! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 00:09

Kostarikanci će biti nominalni domaćini u duelu zakazanom za 17. jun. Sada znamo u kojim dresovima će reprezentativci te zemlje izaći na megdan "Orlovima"...Program u Grupi E na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji otvoriće reprezentacije Kostarike i Srbije na "Kosmos Areni" u Samari...Taj...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.