Kostarika na Orlove u bojama srpske zastave! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Mar.2018, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostarika na "Orlove" u bojama srpske zastave! (foto)

Kostarikanci će biti nominalni domaćini u duelu zakazanom za 17. jun. Sada znamo u kojim dresovima će reprezentativci te zemlje izaći na megdan "Orlovima".

Program u Grupi E na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji otvoriće reprezentacije Kostarike i Srbije na "Kosmos Areni" u Samari.

Taj meč je na programu 17. juna od 19 časova po srednjeevropskom vremenu i već sada znamo u kakvim će >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << dresovima dve selekcije istrčati na teren.

FS Srbije je ove nedelje predstavio "rezervnu" garnituru dresova za Svetsko prvenstvo. Novu sportsku opremu za Mundijal predstavila je i Kostarika, pojavili su se crveni dresovi koje je "Nju Balans" izradio za "Los Tikose".

Pošto je Kostariki pripalo zvanje nominalnog domaćina u duelu sa Srbijom, tim Oskara Ramireza pojaviće se na terenu u garnituri dresova koja će biti u bojama srpske trobojke.

Novi dres Kostarike je crvene boje, šotrs plave, a štucne će biti bele. Upravo je to raspored boja na srpskoj trobijci s tim što postoji razlika u nijansama crvene i plave.

Srbija će očigledno na prvoj utakmici Mundijala nastupiti u većinski belim dresovima pa ostaje da se nadamo da će nam oni doneti sreću.

A mi si me agrada y mucho la nueva camisa de #laSele🇨🇷 @FEDEFUTBOL_CR @NBFootball @newbalance pic.twitter.com/bTnHVoB71h

— HernánRG (@hernanrg) March 21, 2018

Prvu utakmicu u gostujućim dresovima #orlovi će odigrati protiv @FRMFOFFICIEL 23. marta u Torinu #NewLevels #PumaFootball #fssrbije 🦅🇷🇸💪🏻 pic.twitter.com/0zI0JdjnBQ

— Fudbalski savez Srbije / FA Serbia (@FSSrbije) March 19, 2018

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.