Hodžson: Bio je ovo težak posao

Izvor: B92, 13.Okt.2014, 08:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hodžson: Bio je ovo težak posao

Selektor Engleske Roj Hodžson rekao je da je njegov tim teško došao do pobede nad Estonijom i da će ta reprezentacija praviti velike problema svim timovima.

Englezi su u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pobedili Estoniju sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Vejn Runi iz slobodnog udarca.

Bio je ovo težak posao. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nismo iskoristili >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << svoje šanse, pa se osetilo malo frustracije u vazduhu. Svi su bili svesni da ako igraju dobro mogu na kraju da iskoriste šanse. Srećom, uradili smo to u drugom poluvremenu i sada imamo četiri pobede u nizu. Estonija će napraviti probleme svim reprezentacijama“, rekao je Hodžson.

Reprezentacija Engleske tako je upisala i treću pobedu u kvalifikacijama i sada se nalazi na čelu grupe E sa devet bodova, ispred Slovenije i Litvanije koje imaju po šest.

Znali smo kakva će biti utakmica. Ovo je velika pobeda. Što se gola tiče, bilo je blizu pa sam se fokusirao na to da šutiram preko živog zida. Pokazao sam tokom godina da sam uvek sposoban da postižem golove“, istakao je Runi.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Hodžson: Pobediti Estoniju je težak posao

Izvor: RTS, 13.Okt.2014

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson ocenio je da je meč protiv Estonije bio težak i istakao da će ta reprezentacija praviti velike problema svim timovima u grupi. ..Fudbaleri Engleske pobedili su Estoniju sa 1:0 u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.