Читај ми!

Hodžson: Pobediti Estoniju je težak posao

Selektor fudbalske reprezentacije Engleske Roj Hodžson ocenio je da je meč protiv Estonije bio težak i istakao da će ta reprezentacija praviti velike problema svim timovima u grupi.

Fudbaleri Engleske pobedili su Estoniju sa 1:0 u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine, a jedini gol na meču postigao je kapiten Vejn Runi iz slobodnog udarca.

"Bio je ovo težak posao. Igrali smo dobro u prvom poluvremenu, ali nismo iskoristili svoje šanse, pa se osetilo malo frustracije u vazduhu. Svi su bili svesni da ako igraju dobro mogu na kraju da iskoriste šanse... Srećom, uradili smo to u drugom poluvremenu i sada imamo četiri pobede u nizu. Estonija će napraviti probleme svim reprezentacijama...", rekao je Hodžson za britanske medije.

Ni strelac jedinog gola Vejn Runi nije krio zadovoljstvo posle utakmice.

"Znali smo kakva će biti utakmica. Ovo je dobra pobeda. Što se gola tiče, bilo je blizu pa sam se fokusirao na to da šutiram preko živog zida... Pokazao sam tokom godina da sam uvek sposoban da postižem golove", istakao je Runi nakon meča.

Izabranici Roja Hodžsona su tako upisali i treću pobedu u kvalifikacijama i prvi su na tabeli Grupe E sa devet bodova.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 01. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије