Hewlett Packard je novi sponzor fudbalskog kluba Real Madrid

Izvor: Advertiser-Serbia.com, 01.Feb.2024, 17:41

Hewlett Packard je novi sponzor fudbalskog kluba Real Madrid

Američka kompanija Hewlett Packard se pridružila „pulu“ sponzora najvećem klubu na svetu i amblem ove firme biće vidljiv na dresovima Madriđana.

Doduše, jedva, jer će logo „HP“ biti utisnut tek na rukave.

Oglašavanje na opremi Reala je preskupa „avantura“, ali i profitabilna za obe strane, i ona će koštati američku kompaniju 70 miliona evra, prenose španski mediji.

Kompanija Hewlett Packard, poznato je, bavi se proizvodnjom desktop računara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Advertiser-Serbia.com << laptopova, običnih i 3D štampača.

Realov glavni sponzor ostaje kompanija Fly Emirates čiji će logo i dalje biti na udarnoj poziciji na dresu.

Zanimljivo, prvi put u istoriji na dresu madridskog tima biće odštampana imena dva sponzora što nije neuobičajena pojava sa drugim klubovima.

Real će tako samo od reklama brendova koje nosi na dresovima inkasirati neverovatnih 250 miliona!

Sa Adidasom ima ugovor na 117,6 miliona, sa Emiratima 70 i sa pomenutom američkom kompanijom 70.

Izvor: B92
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Advertiser-Serbia.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Advertiser-Serbia.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Advertiser-Serbia.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.