HRVAT OPLEO PO SRBIJI: Ništa nisu pokazali, FIFA treba da reaguje zbog Piksijevog ponašanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2022, 16:46

HRVAT OPLEO PO SRBIJI: Ništa nisu pokazali, FIFA treba da reaguje zbog Piksijevog ponašanja

Žestoko.

Bivši hrvatski reprezentativac poreklom sa Kosova i Metohije, Kujtim Šalja izneo je utiske po završetku meča Srbije i Švajcarske.

- Znate kako ja kažem, fudbal je igra koja se odvija na zelenom terenu. Međutim, puno pre te utakmice krenule su provokacije iz srpske reprezentacije. Zašto? Pa Džaka je reprezentativac Švajcarske, njegova porodica tamo živi. I ne vidim razloga da ga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neko provocira.

- Čitam da mu je Piksi Stojković psovao 'mater šiptarsku'. To je za svaku osudu, i reakciju FIFA. Pa videli ste nakon utakmice, sedam srpskih igrača nasrće na Džaku. Zašto? Jer je slavio pobedu. Srbija je bila toliko loša na ovom turniru, nije pokazala ništa i sada je svoje frustracije iskalila na jednom igraču - rekao je Šalja.

Šalja je, inače, rođen u Prizrenu, gde je u Liriji počeo karijeru, da bi sezonu 1983/84. proveo u Partizanu.

Na ovim prostorima je nastupao za Prištinu i Dinamo Zagreb, dok je dres Hrvatske nosio jedanput.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.