Gudison park – stadion na kojem za 544 funte možeš da gledaš u šipku! (FOTO)

Izvor: MozzartSport.com, 12.Sep.2014, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gudison park – stadion na kojem za 544 funte možeš da gledaš u šipku! (FOTO)

Pune 122 godine Gudison Park je dom fudbalera Evertona, ali je nekako teško reći da je to stadion na kome možete da pogledate dobar fudbal, iako su Karamele, devetostruki osvajači Premijer lige, prošle sezone pokazale da su na putu povratka u sam vrh ostrvskog fudbala. Ali, gledanje dobrog fudbala podrazumeva neke druge terena. Ne zato što se na utakmicama Evertona ne igra kvalitetno. Naprotiv. Već zato što se teren doslovce ne vidi sa nekih mesta.

Navijačima Evertona već >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << je svega preko glave, pa su društvene mreže ovih dana prepune fotografija sa tribina Gudison parka,  ali ovaj puz ne zbog čuvene atmosfere,  već zbog "prokletih" stubova koji pojedinim pristalicama kluba zagorčavaju život potpuno im blokirajući pogled.

A sve to po ceni od "samo" 544 funte (oko 680 evra) za najjeftiniju sezonsku kartu za odrasle! Zanimljivo, ako kupujete pojedinačne karte "skrivena" mesta koštaju samo funtu manje nego "normalna".

Uživajte... Neke fotke su jednostavno urnebesne... Osim ako vi niste ponosni vlasnik spornog mesta.

@grandoldteam pic.twitter.com/hLNqUs6j0D

@grandoldteam Man U last season pic.twitter.com/uaDm99Fbbb

@grandoldteam from the city game last season! pic.twitter.com/UYN4YIUOvP

@grandoldteam the last row in Gwladys/bullens corner could be a nightmare! pic.twitter.com/cAstRBJGIS

@grandoldteam this was a cracker. pic.twitter.com/UOftjni7a6
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.