Izvor: Kurir, 09.Jun.2008, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grci protiv Švedske počinju odbranu titule

SALCBURG, 9. juna 2008. (Beta-AP) - Fudbalska reprezentacija Grčke sutra će na utakmici sa Švedskom u Salcburgu početi odbranu titule prvaka Evrope, koju je na opšte iznenađenje osvojila pre četiri godine. Iako dve ekipe dolaze sa suprotnih krajeva Evrope, obe igraju sličan fudbal koji karakterišu čvrste odbrane, čekanje na grešku protivnika i kontranapadi. "Grci su zaista dobri u vazdušnim duelima i iz prekida i moramo to imati na umu kada budemo birali startnu postavu", rekao je selektor Švedske Lars Lagerbak.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

EP: Grci počinju odbranu titule

Izvor: B92, 10.Jun.2008, 12:37

..Četvrtog dana 13. šampionata Evrope u Austriji i Švajcarskoj igraju se utakmice prvog kola poslednje, D grupe. Od 18 časova u Insbruku na stadionu Novi Tivoli sastaju se Španija i Rusija, dok od 20.45h na stadionu Vals Zicenhajm u Salcburgu igraju Švedska i branilac titule Grčka...Opširniju...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.