Građevinari utišali osam hiljada Pazaraca (FOTO)

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građevinari utišali osam hiljada Pazaraca (FOTO)

Sjajni Rad i fantastična atmosfera! To su dva utiska sa utakmice 2.kola Super lige Srbije u Novom Pazaru. Građevinari su demonstrali odličan fudbal i potpuno zasluženo odneli tri boda za Beograd.

Ono što je svakako slika koja je obišla Srbiju je fantastična atmosfera koju su napravili navijači oba tima. Novi Pazar zaslužuje da ima superligaša i to je posle današnje utakmice svima jasno. Navijači Novog Pazara su položili ispit sa čistom desetkom! Ali, pred fudbalerima je još mnogo rada...

Novi Pazar - Rad 0:3 (0:1)
Stadion: Gradski u Novom Pazaru. Gledalaca: oko 8.000. Sudija: Dejan Santrač. Pomoćnici: Pavlović i Petrović. Strelci: Stojiljković 25, Andić 60, Raspopović 86.

Novi Pazar: Ristić, Marković (od 56. Ademović), Ostojić, Babić, Šarac, Lotinac, Šunjevarić, Vusljanin, Spasojević (od 73. Kecap), Đalac, Bogunović.
Rad: Kesić, Pantić, Ranđelović, Perović (od 81. Stanojević), Stojiljković, Milivojević, Raspopović, Andrić (od 75. Malbašić), Mitrović (od 89. Sila), Kojić, Leković.
U prvih 15. minuta najjači utisak ostavili su navijači. Fantastičanu atmosferu stvorilo je preko osam hiljada navijača domaćeg tima, ali i oko 250 fanova Rada koji su došli iz Beograda.
Pazarci su imali inicijativu na samom startu meča, Miloš Đalac je imao nekoliko dobrih poteza, ali iz svega toga nije bilo velikih prilika za gol.

U 16. minutu Ivan Babić je pokušao, ali njihov šut je završio dva metra pored gola. Šunjevarić je u 20. minutu sjajno uposlio Spasojevića, koji se našao oči u oči sa Kesićem. Golman Rada je odlično intervenisao i sprečio vođstvo domaćeg tima.
Rad je svoju priliku čekao iz kontra napada. Građevinari su se dobro branili i polako uspostavljali ravnotežu na terenu.
U 25. minutu kažnjen je Novi Pazar za promašaje. Posle centaršuta Perovića, golman Ristić je loše procenio let lopte, što je iskoristio Stojiljković i dovodi Građevinare u vođstvo.
Posle primljenog gola Novi Pazar je ponovo počeo sa napadima. Ipak, nije uspeo da doću do toliko željenog gola. Do kraja poluvremena nije bilo prilika, domaći igrači su imali konstanto loptu, ali nisu uspevali da dođu do neke ozbiljnije prilike.

Odličan pokušaj Andrića otvorio je drugi deo igre, ali stativa je bila saveznik Novog Pazara.  Samo nekoliko minuta kasnije velika prilika za Građevinare, ali šut Milivojevića sa ivice kaznenog prostora uz dosta muke je zaustavio Ristić.
Sjajno su Građevinari igrali u drugom poluvremenu i rezultat toga je gol Andrića posle odlične solo akcije, napadač Rada je sa 5-6 metara zakucao loptu u mrežu nemoćnog Ristića za 2:0.

U tim momentima navijači domaćeg tima nezadovoljni igrom svojih ljubimaca počeli su da skandiraju 'Mihajlo odlazi', očigledno po njima krivac za slabu igru je novi šef struke.
Napadao je Novi Pazar, igralo se konstantno isped gola Kesića, ali nije bilo završenog pasa pa je Rad lako kontrolisao rezultat.

Tačku na sjajnu igru stavio je Raspopović. Mladi napadač izašao je sam pred Ristića i postigao treći gol za svoj tim.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UŽIVO, Zurnal.rs u Novom Pazaru (POSTАVE)

Izvor: Utakmica.rs, 20.Avg.2011

Zurnal.rs: Novi Pazar je na nogama pred početak meča drugog kola Jelen Super lige između domaće ekipe i Rada. Pola sata pred početak meča na stadionu je prisutno 5.000 gledalaca i očekuje se pun stadion ( u prodaju je pušteno 6.000 ulaznica)..

Nastavak na Utakmica.rs...

Otvara se akademija Novaka Đokovića

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011

Za zaposlene u „Teniskoj Akademiji Novak” u Beogradu nema dileme – svaki trenutak dana isplaniran je i posvećen igračima, različitih uzrasnih kategorija. Akademija počinje sa radom 1. novembra, a prijave se primaju tokom cele godine na terenima „Novak“ na Dorćolu.. . Ponuđeni su različiti...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.