Otvara se akademija Novaka Đokovića

Izvor: Sportski Žurnal, 20.Avg.2011, 23:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvara se akademija Novaka Đokovića

Za zaposlene u „Teniskoj Akademiji Novak” u Beogradu nema dileme – svaki trenutak dana isplaniran je i posvećen igračima, različitih uzrasnih kategorija. Akademija počinje sa radom 1. novembra, a prijave se primaju tokom cele godine na terenima „Novak“ na Dorćolu.

Ponuđeni su različiti programi na godišnjem, mesečnom i nedeljnom nivou, a u planu su i zimski i letnji kampovi, kao i individualni treninzi. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni koji su smešteni u Akademiji.
Nema ograničenja kada je reč o godištu igrača, s obzirom da se formiraju grupe i za decu ali i za profesionalce. Međutim, pri pregledu prijava, prednost će se davati takmičarskom i naprednom takmičarskom nivou igrača.
Jedan običan dan u teniskoj Akademiji „Novak“ u Beogradu isplaniran je od sedam ujutru do kasnog popodneva, a osim teniskog podrazumevaju se kondicioni i mentalni treninzi, usluge fizioterapeuta kao i redovan lekarski nadzor, ali i brojne druge.
Cene zavise od brojnih faktora kao što su odabir programa i smeštaj, a u rasponu su od 30 za individualan trening pa sve do 15.000 evra za teniski program na godišnjem nivou.
Direktor Akademije je Goran Bubanj, a za glavnog trenera je postavljen bivši reprezentativac Dejvis kupa Darko Mađarovski, a kod dama je nadležna Ana Jovanović, članica Fed kupa

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.