Generalni sekretar FSS-a: Ramadani rešio problem sa jednim igračem, nemamo saradnju sa menadžerima

Izvor: Sportske.net, 25.Avg.2018, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Generalni sekretar FSS-a: "Ramadani rešio problem sa jednim igračem, nemamo saradnju sa menadžerima"

Jedan od čelnika Fudbalskog saveza Srbije danas se obratio Tanjugu.

Skandal potresa srpski fudbal, naša reprezentacija je nakon Mundijala ostala bez Luke Milivojevića nakon izjava koje je on dao u engleskim medijima, a Krstajić nije želeo da se izjašnjava o tome, pitanje je da li će i izaći pred novinare u ponedeljak, 3. septembra.

Nije to sve, pomoćni trener Mladena Krstajića, Milan Obradović, se obratio javnosti i istakao je da je Luka Milivojević >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zajedno sa Faljijem Ramadanijem, njegovim menadžerom, pokušao da napravi puč u reprezentaciji Srbije pred utakmicu sa Brazilom.

Ramadani je istakao da igrači znaju šta je istina, a juče se pojavila vest o Rajkoviću i Lukiću, mladim nadama našeg fudbala, koji su istakli da im je nuđeno da pređu kod Ramadanija kako bi igrali na Mundijalu i da su obojica to odbili.

Danas nova izjava, Šurbatović je govorio za "Tanjug".



"Prvo mora vrlo jasno da se kaže da FS Srbije niti ima saradnju, niti je imao problema sa bilo kojim menadžerom, kao i ni sa Falijem Ramadanijem. Na Svetskom prvenstvu u Rusiji nastao je problem sa jednim njegovim igračem. Tada je uspostavljen kontakt sa Falijem i on je pomogao da se problem sa tim igračem reši"
, rekao je Jovan Šurbatović, generalni sekretar saveza.

Nije to sve, on je istakao da je usledila reakcija Slaviše Kokeze koji je napomenuo svima da se problemi više ne rešavaju javno. Pored toga, ističe i da mu je žao to nema Milivojevića u sastavu reprezentacije i da se nada da će svojim igrama to zaslužiti u budućnosti.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.