Gana našla zamenu za Stevanovića, Apija novi selektor crnih zvezda

Izvor: Blic, 09.Apr.2012, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gana našla zamenu za Stevanovića, Apija novi selektor "crnih zvezda"

Džejms Kvesi Apija imenovan je za novog selektora fudbalske reprezentacije Gane.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Gane (GFA) doneo je ovu odluku koja bi trebalo da u utorak, 10. aprila, bude ozvaničena formalnim potpisivanjem ugovora.

Tri nedelje trajala je potraga GFA za naslednikom Gorana Stevanovića sa kojim je saradnja prekinuta posle neuspeha u Kupu afričkih nacija, na kome su "crne zvezde" u polufinalu izgubile od potonjih senzacionalnih šampiona, Zambije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Izbor je pao na Apiju koji je od 2008. u stručnom štabu reprezentacije čiji je svojevremeno bio kapiten, a pritom je 2011. olimpijsku selekciju Gane odveo do prvog zlata na Afričkim igrama.

Povezane vesti: Fudbalski savez Gane neće da plati Stevanoviću! Stevanović: Nisam razočaran, ali sam iznenađen Zvanično potvrđeno iz Saveza: Stevanović više nije selektor Gane Novi sastanak FS Gane i Stevanovića zakazan za ponedeljak FS Gane demantovao da otpušta Stevanovića

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gana izabrala - Apija umesto ''Plavog''

Izvor: Sportske.net, 09.Apr.2012

Novi selektor reprezentacije Gane biće Džejms Kvesi Apija, nekadašnji reprezentativac ove zemlje.

Nastavak na Sportske.net...

Apija zamenio Stevanovića

Izvor: Sportal.rs, 10.Apr.2012, 11:50

Kao što je bilo i najavljeno od Fudbalskog saveza Gane, "crne zvezde" su dobile novog selektora, posle tri nedelje od raskida saradnje sa Goranom Stevanovićem.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.