GDE JE LOPTA, DRUŽE: ‘Tripuje’ da je Ronaldinjo, a u stvari… (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2014, 10:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GDE JE LOPTA, DRUŽE: ‘Tripuje’ da je Ronaldinjo, a u stvari… (VIDEO)

Najvažnija sporedna stvar na svetu, u svetu poznata i pod „pseudonimom“ fudbal, igra je koju, kada je izvode majstori, deluje kao određena vrsta umetnosti.

Međutim, kao što je istorija pokazala: tanka je linija između šunda i umetnosti.
Osim onih koji su imali (ne)sreću da se uvere u istinu ovih reči kroz muzičke primere „srpske nacionalne muzike sa prizvukom turdžekistanskog melosa“, jedan fudbaler u brazilskoj ligi pokazao nam je kako kič izgleda >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << na fudbalskom igralištu.
Svi znamo kako je na terenu svojevremeno plesa, ali i dalje to čini, „Kralj Sambe„, brazilski mađioničar Ronaldinjo. I sve ono što on može da izvede sa loptom, izvesno je, inspirisalo je mnoge klince da se late lopte. U ostalom, verovatno je baš tako nekako i Nejmar postao ono što je danas.
Tim putem pokušao je da krene i još jedan brazilski igrač. Međutim, kako kaže jedna narodna izreka: „nije zlato sve što sija“, odnosno u fudbalskom žargonu: „nije Ronaldinjo svako ko radi biciklicu“.
Radi – ili barem pokušava da uradi…

 
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

JOŠ JEDAN MEKSIKANAC U REALU: Ćićarito dobio društvo u košarkašu!


TI ENGLEZI: Kolarovu preti oduzimanje vozačke dozvole?


NIKOLIĆ O FOFANI: Njegov problem su Lazović i Škuletić!




Nastavak na HotSport.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.